Stacks Image 23151
Stacks Image 23153
Stacks Image 23159
Stacks Image 23161
Stacks Image 23163
Stacks Image 23165
Stacks Image 23171
Robair Groep  produceert speciaal op maat gemaakte luchtbehandelingsunits in diverse uitvoeringen.  De luchtbehandelingsunits kunnen worden uitgevoerd met of zonder warmteterugwinning; geschikt voor binnen- of buitenopstelling. Voor het opbouwen van de kasten gebruiken wij een aluminium profiel die door middel van aluminium of kunststof hoekstukken met elkaar worden verbonden.
Tevens leveren wij kasten die opgebouwd zijn uit een polyester kastprofiel, in dat geval zijn de profielen  en hoekstukken van polyester. De panelen kunnen geleverd worden van gegalv. plaatstaal, geplastificeerd plaatstaal, aluminium of  R.V.S. in enkel of dubbelwandige uitvoering geïsoleerd of speciaal geluiddempend eventueel met geperforeerde binnendeksels.
De units kunnen koudebrugarm worden uitgevoerd, waarbij het warmteverlies door de kastwand tot een minimum wordt gereduceerd door toepassing van optimale isolatie. De luchtbehandelingsunits worden naar uw wens uitgevoerd met alle mogelijke componenten zoals aanzuigkappen, contraroterende kleppen, filters, ventilatoren, heaters en koelblokken met lekbak (en druppelvangers), klepmotoren, delta P meters, geluiddempers en dakdoorvoeren.